Nog 3 weken

Over 3 weken is het zover, 26 augustus 2008.

Dan vertrek ik naar Zuid-Afrika Durban. Mijn visum heb ik binnen.

Laughing
Nadat ik 3 keer
Frown
naar Den Haag ben geweest en er iedere keer weer nieuwe formulieren ingevuld moesten worden (geheel buiten mijn schuld om trouwens) is het dan toch gelukt.

Nu komt het probleem ....wat neem ik deze 9 maanden mee. Dat zal nog wel een klus worden.

Wink
Ik heb mooie instructies van Annelies gehad. 'Kijk zelf maar wat je nodig hebt' zei ze als laatste, hahaha dat helpt.
Surprised

De flessenacties zijn heel goed verlopen zowel op school als in de C1000 zijn er mooie bedragen binnengekomen. Iedereen heel hartelijk bedankt daarvoor. Ook komen er mooie bedragen binnen op de rekening. Ook hiervoor hartelijk dank.

Het afscheid nemen is begonnen.

Frown
9 maanden lang zullen we elkaar niet zien, maar mailen, schrijven en bellen dat kan natuurlijk altijd. En regelmatig hoop ik hier mijn verhaal op te kunnen schrijven, zodat jullie weten wat ik aan het doen ben. En natuurlijk ben ik ook geinterresseerd in jullie verhalen.

Ik heb al vele kaarten en enkele foto's mogen ontvangen, ontzettend fijn dat jullie meeleven.

Over kaarten gesproken. Ik heb nog zelfgemaakte kaarten te koop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laat het me even weten.

Groeten van

P.O. Box 74574

1280 Umgeni Road

Durban 4034

South Africa

0900-1230075 : (0027)313031058 (5 cent p.min) (Mocht je willen bellen dan is dat het handigst om in de avond te doen , dan neemt meestal wel iemand van de YDC( wij dus ) op.
( spreek wel engels tegen ze )

J&A

Als ik het zo even snel inschat wordt er dan geen 20kg maar wel 40kg bagage meegenomen naar Durban !!!
Laat de verhalen maar komen. We wachten met grote belangstelling op de ervaringen. Succes met de voorbereidingen.
Groet

Jopie van Rossum

Heel veel succes gewenst met de laatste voorbereidingen en een goede reis toegewenst.
Het is toch wel fijn om door familie opgewacht te worden. Hartelijke groeten.

Els de Waal

Zo het gaat wel spannend worden Esmeralda!
Blijf er rustig bij, dan komt het heus wel goed.
Veel succes verder en al vast een heel goede reis!!!
Groeten

Ria van Wingerden

Nog 2 weken: het weer kan alleen maar beter zijn dan hier. En dan ga je daar langzaamaan naar de zomer toe. Jij hebt het voordeel dat je al veel informatie van je zus hebt. We afzien voor je ouders: 2 kinderen ver weg. Succes met de laatste voorbereidingen en we wensen je daar veel vreugde (en moed) in je werk. Groet van Ria en Leen van Wingerden.

joke roodnat

Ik ga vrijdag naar italie en als ik terug kom ben jij weg.
Ik zal je erg missen ,maar voor jou is het een hele
belevenis. Ik mail nooit maar ben dus nu aan het oefenen voor jou. Een hele goede reis en we horen het wel als je aangekomen bent.Dan heb ik in de middagpauze weer een nieuwe taak:het lezen en beantwoorden van jouw mail, groetjes joke

marlies de vries

wat gaat het nu snel he! Spannend. We spreken snel nog wat af!
groetjes,
Marlies

rika van wingerden

Hoi Esmeralda,
Bijna is het zover! Succes met de laatse voorbereidingen en een hele goede reis gewenst.
Ik blijf jullie volgen via internet. Erg leuk, hoor!
Hartelijke groeten en God's zegen toegewenst.

Marion bruinsma

Hoi Esmeralda,

Nog 5 nachtjes in je eigen bed en dan op reis!Ik zal je enorm missen op school.Natuurlijk ga ik je volgen via internet. Heel veel sterkte met de laatste voorbereidingen en met afscheid nemen van iedereen. Een hele voorspoedige reis en je weet; er reist Iemand met je mee!
Groetjes van Leo en Marion