hoi allemaal

Hoi allemaal

Twee verhalen in 5 dagen. We hebben op dit momentweer even internet tot onze beschikking.

De afgelopen paar dagen ben ik in nog in Durban geweest. Het was leuk om weer even iedereen te zien van de staff. Ze waren ons nog niet vergeten.

Donderdag zijn we hier aangekomen. In PMB zijn we voor een paar dagen met z'n drieeen geweest, omdat er ook een paar vrijwilligers op vakantie zijn gegaan. Samen of alleen ieder zijn eigen plaats. Afgelopen donderdag kwamen ze allemaal naar Durban om de volgende dag weer verder te reizen naar hun volgende vakantie bestemming. Deze nacht sliepen we met z'n elven. Sommigen moesten op de gang slapen.

Wij zijn in Durban gebleven. Ook om de 4 nieuwe vrijwilligers van het vliegveld op te halen en ze deze dagen wat wegwijs te maken in Durban. De 2 andere Durban vrijwilligers waren nog met vakantie. En het zou niet zo leuk voor de nieuwe vrijwilligers zijn om in een leeg huis aan te komen. En je niet weet waar je heen kunt gaan.

We zijn lekker naar het strand geweest. Het was een paar dagen ook wel erg warm dus het kwam goed uit. Soms waren de golven best wel hoog zodat je na de eerste stap te hebben gezet gelijk omver werd geworpen en zand liep te happen. We zijn naar het winkelcentrum geweest, lekker met airco. We zijn uit eten en naar de kerk geweest. Boodschappen gedaan en films gekeken. Al met al nog een lekker vakantie programma. Vandaag dinsdag vertrekken we weer naar PMB. De andere 2 vrijwilligers zijn ook weer terug. In Pmb verblijven we deze maand nog met z'n zessen. In februari komen er 2 nederlandse jongens bij en nog wat later komen er drie Ieren bij, zodat we met z'n elven zijn. We hebben maar een badkamer waar ook de wc is en de warmwatertap. In de keuken is namelijk geen warmwater.

Annelies en ik slapen straks met z'n vijven op een kamer. Maar we hebben er zin in. Het zal wel even wennen zijn.

Laughing

Ik heb nog wat meer foto's onder het kopje vakantie gezet vandaag en ik hoop dat ze nu wel blijven staan. Ik ben van de week ook al 2 uur bezig geweest om ongeveer 40 foto's er op te zetten..... eerst stonden ze er op en later waren ze weer verdwenen. En ja ik heb ze verkleind. Zo dit was het weer even.

Groetjes vanuit een warm, maar regenachtig zuid-Afrika.

Wink

Esmeralda

marlies

wat relaxed zeg! Een goed begin van je PMB tijd. Erg leuk, allemaal nieuwe mensen ontmoeten en weer nieuw werk te doen.
Leuke en mooie foto's!

Mirjam

Hoi Esmeralda,

Ook eindelijk eens een berichtje van mij. Ik ben het al de hele tijd van plan maar vergeet het steeds weer. Leuke vakantie heb je net achter de rug, zeg!!!
Veel plezier op je nieuwe werkplek.

Monique

Hoi Esmeralda,

Leuk om te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad
en leuk om daar foto`s van te zien.
Hier heerlijk op de schaats gestaan met de jongens.
Veel plezier met je nieuwe project en tot horens.